illustratie van inclusie

Over MEE NL

MEE NL is een coöperatieve vereniging van 20 regionale MEE-organisaties verspreid over het hele land. MEE NL zet zich met de 20 leden in voor een inclusieve samenleving.

Bekijk de animatievideo hieronder om meer te leren over hoe MEE NL u zou kunnen helpen.

 1. Ons ideaal

  Ons ideaal is een inclusieve samenleving. Een samenleving waarin iedereen ertoe doet en die mensen insluit in plaats van uitsluit. Meedoen is namelijk een mensenrecht.

  Ontdek waar wij voor staan
 2. Werkwijze MEE

  Om onze visie op de samenleving te verwezenlijken, hanteren we een bepaalde werkwijze. Lees meer over op welke wijze MEE op landelijk en regionaal niveau te werk gaat.

  Ontdek de werkwijze
 3. Organisatie & structuur

  Ontdek meer over hoe MEE NL georganiseerd is, wie de leden zijn, hoe de besluitvorming is geregeld, en wie de gezichten bij MEE NL zijn.

  Ontdek MEE NL
 4. MEE in uw regio

  De MEE-organisaties hebben samen een landelijke dekking met een veelvoud aan kleinere locaties en aanspreekpunten in buurten en wijken.

  vind MEE in uw buurt
 5. Veelgestelde vragen

  Ga naar de veelgestelde vragen om snel antwoord te vinden op jouw vraag

  Veelgestelde vragen
 6. Vacatures

  Als MEE staan wij voor een inclusieve samenleving. Sinds januari 2016 vormen de 20 regionale MEE-organisaties een coöperatieve vereniging . Het landelijke bureau van MEE NL is een ondernemende organisatie in ontwikkeling, die de kennis en expertise van de MEE-organisaties vermarkt. Vanwege onze toenemende werkzaamheden hebben wij regelmatig vacatures.

  Interesse om bij MEE NL te werken?