illustratie van man van mee die lesgeeft aan verschillende zorgprofessionals

Academie

Leren & ontwikkelen 

Met kennisdeling, training en scholing helpt MEE iedereen die wil weten hoe meedoen mogelijk gemaakt kan worden. MEE NL geeft via de academie toegang tot landelijke kennisproducten en het aanbod van de regionale MEE-organisaties. Samen met deze regionale MEE-organisatie biedt MEE NL een veelzijdig aanbod voor professionals, gemeenten, mantelzorgers, familie of het algemeen publiek. 

Bekijk hieronder de animatievideo over de Academie van MEE:

 1. Werkwijze

  MEE biedt professionals en vrijwilligers inzichten in de mogelijkheden en onmogelijkheden van het leven met een beperking. Onze werkwijze zorgt dat ons kennisaanbod is gericht op de praktijk, zoals het herkennen van een beperking, hoe ermee om te gaan en het versterken van het sociale netwerk. Kennis is daarmee direct toe te passen op uw situatie.

  Werkwijze
 2. Aanbod

  Gericht advies, bestaande trainingen en maatwerk kennisoplossingen. Ons kennisaanbod komt in vele vormen, zodat u op de juiste manier informatie kunt inwinnen, passend bij uw situatie en uw vraag.

  Bekijk ons aanbod
 3. Kennisbank

  In onze kennisbank vindt u gratis te downloaden brochures, kennisdocumenten, verhalen uit de praktijk, en nog veel meer.

  Ga naar de kennisbank

Deel deze pagina

Contact

Dominique van Toorn-Gierlings

Programmamanager MEE Academie

Neem contact op met Dominique van Toorn-Gierlings

06 304 245 12 d.v.toorn@mee.nl

Stel een vraag aan MEE NL

Contactformulier

Ik heb een vraag

Veelgestelde vragen

Individuele ondersteuningsvragen of voor een MEE in uw regio

MEE in uw buurt