illustratie van client in gesprek met ouders en clientondersteuner

Werken met een beperking

Iedereen moet mee kunnen doen in de samenleving. Vooral mensen met een beperking. Dat is onze missie: meedoen mogelijk maken. Ook op het gebied van werken.

Inclusie zit in ons hart. MEE ondersteunt daarom mensen met een beperking die willen werken én organisaties die mensen met een beperking in dienst nemen. Onze jarenlange ervaring met mensen met een beperking hebben wij gekoppeld aan onze kennis van de arbeidsmarkt. Met de Integrale Arbeidscoach en Toekomstcoach ondersteunen we werkzoekenden/werknemers en werkgevers met als doel een duurzaam resultaat voor beide partijen.

  1. Integrale Arbeidscoach

    Mensen met een beperking kunnen veel opleveren en betekenen voor een werkgever. De Integrale Arbeidscoach van MEE begeleidt u als werkgever hierbij. Door onze Jobcoach certificering van het UWV bieden we u een integrale aanpak.

    Integrale Arbeidscoach
  2. Toekomstcoach

    De MEE Toekomstcoach ondersteunt jongeren met een beperking die veel moeite hebben om na hun opleiding op de Praktijkschool een betaalde baan te vinden of dagbesteding. De Toekomstcoach is een preventieve methode en begeleidt de jongeren het laatste jaar van school.

    Toekomstcoach