illustratie van client die vragen stelt over verschillende leefdomeinen om haar heen

Veelgestelde vragen

1. Wat doet MEE?

Wij bieden verschillende diensten aan. Welke diensten? Dat hangt af van uw situatie en behoeften. Zo bieden we directe ondersteuning aan mensen met een beperking, werken we samen met het bedrijfsleven om participatie te bevorderen, leveren we diensten aan gemeenten en zorginstanties om inclusie te vergroten. Of we iets voor u kunnen betekenen, kunt u zien op onze dienstenpagina.

2. Waar zit MEE?

MEE zit overal in Nederland. MEE bestaat uit 20 regio's die één of meerdere locaties hebben. Om de MEE-locatie het dichtst bij u in de buurt te vinden, kunt u kijken naar de MEE Locator. Om contact op te nemen met MEE NL, kunt u kijken op de contactpagina.

3. Hoe meld ik me aan?

Wilt u de hulp van MEE schakelen? Dan kunt u zich aanmelden door in onze MEE Locator te zoeken naar de regio waarbinnen u valt. U kunt dan naar de website van de MEE Regio gaan, en daar het contactformulier invullen. 

4. Wat is het verschil tussen MEE NL en MEE?

MEE NL is een coöperatieve vereniging van 20 regionale MEE-organisaties verspreid over het hele land. Samen zijn wij MEE, en werken we hard aan een inclusieve samenleving.