groep jongeren krijgt kookles van een kok

Uitgelichte participatieprojecten

Wij zijn trots op wat we doen. Een aantal uitgelichte projecten kunt u dan ook in onderliggende pagina's bekijken. 

 1. Netwerkgids

  Voor mensen met een verstandelijke beperking en gedragsproblemen is onvoldoende passende zorg voorhanden. Daarom is vanuit het programma Volwaardig leven het project ‘Netwerkgids’ gestart. Hierbij gaan netwerkgidsen (gespecialiseerde cliëntondersteuners) deze mensen en hun naasten helpen om de juiste zorg te vinden.

  Netwerkgids
 2. Toekomstcoach

  De MEE Toekomstcoach ondersteunt jongeren met een beperking die veel moeite hebben om na hun opleiding op de Praktijkschool een betaalde baan te vinden of dagbesteding. De Toekomstcoach is een preventieve methode en begeleidt de jongeren het laatste jaar van school.

  Toekomstcoach
 3. Smart Met Geld

  Financiële bewustwording en weerbaarheid van jongeren versterken. Dat doen we met Smart Met Geld.

  Ontdek meer
 4. Verward gedrag

  Hoe ga je om met mensen met verward gedrag en een niet-zichtbare beperking als autisme, een lichte verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel?

  Verward gedrag
 5. Integrale Arbeidscoach

  Mensen met een beperking kunnen veel betekenen voor een werkgever. De Integrale Arbeidscoach van MEE begeleidt u hierbij. Door onze Jobcoach certificering van het UWV bieden we u een integrale aanpak.

  Integrale Arbeidscoach
 6. Grenzeloos Actief

  Ook voor mensen met een beperking is het goed om te sporten. Ze lopen daarbij echter vaak tegen belemmeringen aan. Het programma 'Grenzeloos Actief' is erop gericht om deze belemmeringen weg te nemen.

  Ga naar Grenzeloos Actief