een medewerker van mee die les geeft

Trainingen MEE Academie

De Nederlandse samenleving wordt steeds complexer. Tegelijkertijd wordt er steeds meer zelfredzaamheid verwacht van onze burgers. Voor mensen die anders functioneren dan de gemiddelde Nederlander, is dit lastig. Zeker omdat een beperking lang niet altijd herkend wordt. Daarom biedt MEE gerichte trainingen. 

Hoe kan ik constructief samenwerken? Hoe herken ik autisme, of een licht verstandelijke beperking? Welke aanpassingen zijn nodig in mijn benadering? Wie doorziet welke impact een beperking heeft op het gedrag en daarnaar kan handelen, krijgt veel meer gedaan.

Ons aanbod bestaat uit: 

Voor wie

Onze trainingen zijn voor professionals die werkzaam zijn in het sociale domein en vastlopen met klanten of cliënten, omdat zij een beperking niet herkennen en niet weten hoe zij met een beperking kunnen omgaan. 

Geaccrediteerd aanbod 

De MEE Academie is CRKBO gecertificeerd en biedt geaccrediteerde trainingen gericht op het leren herkennen van en omgaan met mensen met een beperking en het aanleren van vaardigheden voor succesvolle communicatie.

Een deel van onze trainingen dragen een kwaliteitskeurmerk (accreditatie) van Registerplein en het SKJ. Deelname aan deze trainingen levert daarmee registerpunten op voor geregistreerde maatschappelijk werkers, sociaal agogen, ggz-agogen, cliëntondersteuners en sociaal juridisch dienstverleners.

 

Deel deze pagina

Contact

Kristy Spruijt

projectcoördinator

Neem contact op met Kristy Spruijt

06 30 99 34 46 k.spruijt@mee.nl

Stel een vraag aan MEE NL

Contactformulier

Ik heb een vraag

Veelgestelde vragen

Individuele ondersteuningsvragen of voor een MEE in uw regio

MEE in uw buurt