MEE arbeidsparticipatie (leaflet)

PDF Document, 0.31 MB Geplaatst op 21 augustus 2016

MEE maakt al 60 jaar de participatie van mensen met een beperking mogelijk. Daarom kennen wij als geen ander de doelgroepen die onder de banenafspraak vallen.

MEE bouwt aan een vertrouwensrelatie, versterkt het sociaal netwerk en vergroot de zelfredzaamheid van mensen met een arbeidsbeperking. MEE vormt de verbindende schakel tussen mensen met een arbeidsbeperking, werkgevers, gemeenten, het UWV, de sociale werkvoorziening, het onderwijs en andere partners. We hebben als maatschappelijk ondernemer maar één missie: inclusie en participatie. Als partner van werkgevers helpen wij u graag in het realiseren van de 100.000-banen.

Wat doen we?

MEE ondersteunt u en uw medewerkers op velerlei gebied bij het vinden, begeleiden en behouden van uw nieuwe medewerkers met een arbeidsbeperking.

Hoe doen we dat?

MEE heeft een landelijk dekkend netwerk van 20 MEE-organisaties die samenwerken met gemeentelijke sociale wijkteams. Onze dienstverlening is ingekocht door bijna alle gemeenten, alle zorgverzekeraars en vele andere maatschappelijke partners. MEE is daarmee ook een vanzelfsprekende partner voor de 35 Regionale Werkbedrijven.

Download bestand

Gerelateerd