Zijn we in beeld?

02 november 2020 - auteur: Femke Berends

Onderzoek naar bekendheid MEE

Bij MEE willen we graag weten hoe het staat met onze bekendheid ‘in de markt’. Ook zijn we benieuwd hoe klanten en relaties onze dienstverlening ervaren: waar gaat het goed en waar kan het beter?

Om dat te achterhalen zijn we op 28 oktober gestart met een onderzoek naar hoe MEE bekend staat onder professionals van onze samenwerkingspartners. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau ZorgfocuZ

Ben je werkzaam bij een organisatie, die betrokken is bij MEE of dat zou kunnen zijn?

Dan kan het zo zijn dat je per e-mail een uitnodiging hebt ontvangen voor deelname aan dit onderzoek. En we hopen natuurlijk dat je de tijd wilt nemen om aan dit onderzoek deel te nemen, jouw antwoorden geven ons waardevolle informatie. 

Heb je in je dagelijkse werk wel eens te maken met MEE en ben je bereid om je mening over ons te geven, maar heb je daartoe geen uitnodiging ontvangen? Laat dat ons dan weten via nieuws@mee.nl. Dan kunnen we ervoor zorgen dat je alsnog een uitnodiging ontvangt. 

Krijg je cliëntondersteuning van ons? 

Deze enquête is uitsluitend bedoeld voor mensen, die zakelijk betrokken zijn bij MEE. Om de mening te peilen van mensen die van ons ondersteuning krijgen, zetten MEE-organisaties regelmatig cliënttevredenheidsonderzoeken uit. Daar is dit onderzoek uitdrukkelijk niet voor bedoeld. 

Meerdere enquêtes

Vanwege onze signaleringsfunctie laten we vanuit MEE NL regelmatig onderzoeken uitvoeren om te peilen waar onze doelgroepen zich mee bezig houden of waar zij tegenaan lopen. Het kan daarbij gebeuren dat je in een kortere periode uitnodigingen van ons krijgt voor verschillende onderzoeken. 

Deel deze pagina

Contact

Femke Berends

Communicatieadviseur

Neem contact op met Femke Berends

06 - 12034093 f.berends@mee.nl

Stel een vraag aan MEE NL

Contactformulier

Ik heb een vraag

Veelgestelde vragen

Individuele ondersteuningsvragen of voor een MEE in uw regio

MEE in uw buurt