Themapagina NJI over gevolgen coronacrisis

14 april 2020 - auteur: MEE in uw buurt

NJi coördineert informatievoorziening jeugdveld over gevolgen coronacrisis

Ouders, kinderen, professionals en organisaties hebben veel vragen over de gevolgen van de coronacrisis voor hun dagelijks leven en hun werk. De Directie Jeugd van het ministerie van VWS heeft het Nederlands Jeugdinstituut gevraagd ervoor te zorgen dat zij betrouwbare antwoorden krijgen op hun vragen en de informatievoorziening te coördineren. Hiervoor is inmiddels de themapagina www.nji.nl/coronavirus ingericht.

Samen met anderen

In de informatievoorziening over de gevolgen van de coronacrisis werkt het Nederlands Jeugdinstituut nauw samen met onder andere de jeugdgezondheidszorg, de jeugdzorg, de jeugd-ggz, het onderwijs en de kinderopvang en met de VNG, cliëntenorganisaties en beroepsverenigingen. MEE NL is hier ook bij aangesloten. Zij benutten elkaars kennis en communicatiekanalen om te achterhalen welke vragen en problemen er leven bij kinderen, ouders, professionals en organisaties, en geven daar antwoord op.

Themapagina www.nji.nl/coronavirus

Het Nederlands Jeugdinstituut biedt deze informatie aan via de themapagina www.nji.nl/coronavirus. De informatie wordt dagelijks aangevuld en aangepast op basis van vragen en behoeften van ouders, kinderen, professionals en organisaties. Het kennisinstituut neemt daarbij steeds de richtlijnen en adviezen van het RIVM als vertrekpunt.

Algemene informatie over de gevolgen van het coronavirus vindt u op Rijksoverheid.nl

Gerelateerd

Deel deze pagina

Contact

MEE in uw buurt

Neem contact op met MEE in uw buurt

0900 - 999 88 88

Stel een vraag aan MEE NL

Contactformulier

Ik heb een vraag

Veelgestelde vragen

Individuele ondersteuningsvragen of voor een MEE in uw regio

MEE in uw buurt