Nieuwe kans op horecaopleiding voor jongeren met beperking

18 mei 2017

Kandidaten gezocht voor tv-programma

Na het grote succes van afgelopen jaar, werkt MEE NL ook dit jaar weer mee aan de televisieserie ‘Kitchen Impossible’. In dit reality-programma leidt chef Robert Kranenborg acht jonge mensen met een beperking op voor een reguliere baan in de horeca. Het gaat daarbij om verschillende beroepen: van gastvrouw tot sous-chef.

De serie is eind 2016 voor het eerst uitgezonden en heeft toen voor alle deelnemers een echte baan opgeleverd. Vanwege dit succes heeft MEE NL besloten om ook voor het nieuwe seizoen haar medewerking te verlenen om zo opnieuw acht mensen met een beperking de kans te geven op een baan, maar vooral om te laten zien dat ook mensen met een arbeidshandicap talenten hebben.

Deze zomer starten we met de opnames van het tweede seizoen en daarvoor hebben we nog enkele plaatsen voor deelnemers. Het gaat daarbij om jonge mensen (tot ongeveer 30 jaar) die begeleid worden door MEE - of ooit door MEE zijn begeleid – en die graag in de horeca zouden willen werken. Belangrijk is dat je enthousiast bent en een passie hebt voor koken.

Ben je geïnteresseerd?

Zou je graag in de horeca willen werken en herken je jezelf in bovenstaande beschrijving? Meld je dan uiterlijk 29 mei 2017 aan bij Esra Kemp van Vincent TV Productions via esra@vincenttvproducties.nl Bij Esra kun je ook terecht voor meer informatie over deelname aan Kitchen Impossible. 

Klik hier voor meer informatie over Kitchen Impossible.