MEE NL verhuisd naar 'Huis sociaal domein'

23 september 2016 - auteur: Femke Berends

Op 23 september is het landelijke bureau van MEE NL verhuisd van de Maliebaan naar Koningin Wilhelminalaan 3 in Utrecht. In dit pand worden nog zeven andere landelijke landelijke organisaties uit het sociaal domein gehuisvest. Naast MEE NL zijn dit Coalitie Erbij, FCB, MEE NL, Mentorschap Nederland, Mentorschap Midden-Nederland, Nederlandse Organisatie Vrijwilligerswerk (NOV), Sociaal Werk Nederland en Registerplein. 

Vijf organisaties (MEE NL, Sociaal Werk Nederland, Coalitie Erbij, Nederlandse Organisatie Vrijwilligerswerk (NOV) en Mentorschap Nederland), die al een kantoorpand deelden op de Maliebaan in Utrecht, moesten op zoek naar een andere locatie. Omdat deze organisaties alle binnen het sociaal domein werken, werd besloten om te zoeken naar een gezamenlijke locatie, indien mogelijk met meer partijen. Dat is gelukt door te kiezen voor het gebouw aan de Koningin Wilhelminalaan 3 in Utrecht.

Meer samenwerken
‘Door gezamenlijke huisvesting willen we onze samenwerking verder intensiveren en een plek zijn van ontmoeten, inventiviteit en slimme oplossingen’, aldus Lex Staal, directeur van Sociaal Werk Nederland. Ook directeur Mirjam Sterk van MEE NL is positief over dit initiatief: ‘We willen onze krachten bundelen, meer samenwerken op facilitair gebied en beter gebruik maken van elkaars expertise en netwerken’.

Ontmoetingsplaats
FCB en Registerplein, die al langer zijn gehuisvest op locatie Koninging Wilhelminalaan, zijn verheugd met de komst van de nieuwe bewoners van het pand. ‘Het Huis zal een ontmoetingsplaats worden voor onszelf, maar ook voor de partners waar we mee samenwerken’, aldus Hermien Wiselius, directeur FCB en Milena Babovic, directeur Registerplein.

Adresgegevens

U vindt ons op het volgende adres:

Koningin Wilhelminalaan 3

3527 LA Utrecht

Onze telefoonnummers blijven ongewijzigd. 

Gerelateerd

Deel deze pagina

Contact

Femke Berends

Communicatieadviseur

Neem contact op met Femke Berends

06 - 12034093 f.berends@mee.nl

Stel een vraag aan MEE NL

Contactformulier

Ik heb een vraag

Veelgestelde vragen

Individuele ondersteuningsvragen of voor een MEE in uw regio

MEE in uw buurt